Ofte stillede spørgsmål

  • Hvordan opkræver i betaling?
  • Skal der være strøm til pølsevognen?
  • Hvad adskiller mobilpølsen.dk fra de eksisterende udbydere?
  • Udlejer i jeres pølsevogne uden personale?
  • Er vores arrangement for lille eller stor for jer?
  • Kan jeres vogne servicere indendørs fx en lagerhal eller lignende?
  • Tilbyder i andre produkter end pølser?
  • Skal man betale et depositum for at reservere en dato?
  • I hvor mange timer serverer i?
  • Flere spørgsmål?
Hvordan opkræver i betaling?

Vi sender en regning på email, efter arrangementet er afholdt. Herefter har i 7 dage, til regningen bliver betalt. Alternativet er at vi sender en regning til jer via jeres EAN nr. Er det privat arrangement foregår betalingen kontant efter endt betjening. Hvis man ønsker at fortage en overførsel i stedet, skal det foregå to dage inden selve arrangementet.

Skal der være strøm til pølsevognen?

Det meste kører på gas. Dog skal vi bruge adgang til en helt almindelig stikkontakt (220v).

Hvad adskiller mobilpølsen.dk fra de eksisterende udbydere?

Vi har den opfattelse, at vi har en af de bedste koncepter på markedet, når det gælder udlejning af pølsevogne. Vi mener, at give den bedste service, med professionelt personale og fremragende mad til enhver begivenhed. Vi stræber efter perfektion ved hver begivenhed.

Udlejer i jeres pølsevogne uden personale?

Nej det gør vi ikke. Da vores udstyr skal forblive i perfekt stand, føler vi, at vi skal bevare det og være til stede. På denne måde, når du har os til et arrangement er vores udstyr toptrimmet og fungerer godt. Du behøver ikke bekymre dig om det vil fungere, vores medarbejdere håndterer det hele.

Er vores arrangement for lille eller stor for jer?

Intet er for småt eller for stort for os. Ring eller skriv til os, så finder vi på en løsning. Vi dækker fra Vesterbro i København i en radius på 50 km. Herefter takserer vi 5 kr. pr. kørt km.

Kan jeres vogne servicere indendørs fx en lagerhal eller lignende?

Ja det kan de sagtens.

Tilbyder i andre produkter end pølser?

Ja det gør vi. Vi har andre lækre specialiteter som hjemmelavede Bøfsandwich, Flæskesteg eller vores populære Greasy Cheesy Burger.

Skal man betale et depositum for at reservere en dato?

Nej det skal man ikke.

I hvor mange timer serverer i?

Vores priser er baseret på 1 1/5 times betjeningstid. Vi ankommer 30 min forud for arrangementet for at forberede vognen. Vi kan også være der mere end det aftalte tid for et mindre tillæg.

Flere spørgsmål?

Vi er sikre på at du måske har nogle eller vil have nogle spørgsmål undervejs. Tøv aldrig med at ringe eller sende en email med ethvert spørgsmål du måtte have. Det er det, der er godt med kommunikation i dag, vi er let tilgængelige. Du generer os aldrig med et spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig med at lave den bedste fest / begivenhed, du ønsker.


Ring til os

20849383

FÅ ET AWESOME TILBUD


SiteLock