LEJ EN PØLSEVOGN

LEJ EN PØLSEVOGN

Mobilpølsen er en del af Steff’s Place kæden, som består af de bedste i branchen. Vi ønsker, at tilbyde vores kunder en ekstra god service og en ekstra god kvalitet. Vi dækker alle former for arrangementer alt fra firmafester, natmad, julefrokoster eller noget helt andet! Er der ikke plads til vores flotte pølsevogne til jeres arrangement, har vi skræddersyede løsninger uden merpris. Det kunne fx være vi pillede udstyret ud af vores vogne og producerede på et hvilken som helst sted. Hos mobilpølsen gør vi det vi er bedst til og det er fokus på pølser. Skulle i have andre ønsker som drikkevarer, borde og stole har vi et netværk vi kan trække på, således i kan få en samlet pakke.

Vi har et bredt sortiment inden for pølser. I kan vælge mellem ristede pølser, røde pølser, knæk, frankfurter, frankfurter m.chilli/cheddar, medister, frankfurter med bacon og ramsløg, pølse i svøb og meget meget mere. Har i vegetar eller gluten/halal præferencer har vi også pølser inden for de kategorier. Kunne i tænker en klassisk bøfsandwich eller en lækker hjemmelavet flæskestegssandwich er det også noget vi kan tilbyde.

Når vi kommer ud til et arrangement, uanset størrelsen, har vi min. 2 professionelle pølsemænd til stede. Det er med til at i får en behagelig og professionel service uden meget vente tid.
Lej en pølsevogn?Ring til os

20849383

FÅ ET AWESOME TILBUD


SiteLock